Personvern

Anvarlig

Didier AS er ansvarlig for behandling av personopplysninger på dette nettstedet. Kontaktinformasjon for Didier finner du under Kontakt oss.

 

Formål

Formålet med nettstedet er tilby en nettbutikk for våre produkter, samt gi kontaktinfo om oss.

 

Ansvar

Didier AS er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger i forbindelse med besøk på nettstedet. FJUZ Kommunikasjon AS er samarbeidspartner for utvikling, drift og vedlikehold av nettstedet.

 

Statistikkverktøy

Skien By bruker Google Analytics for å samle inn og analysere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler (cookies). I tråd med vanlig praksis på Internett registreres brukerens IP-adresse av nettstedet, men vi har ikke tilgang til personopplysninger eller kan knytte handlinger på nettstedet til enkelte personer.

 

Lagring av bestillinger

Informasjon om bestillinger lagres i vårt bestillingssystem i nettbutikk-tjenseten fra Shopify. Bestillingene lagres i inntil 1 år. Personopplysningene i din handlekonto lagres til du velger å slette kontoen, eller ber Didier om å slette opplysningene.

 

Rett til å bli glemt

Ta kontakt med oss på mail til sine@didier.no om du ønsker at opplysningene som er lagret om deg i vår nettbutikk skal slettes.